Obba Lounge

Obba Lounge Restaurant is de ideale plaats om te genieten van een uitstekende diner, een heerlijk kopje koffie of wijn. Om in gezelschap volledig te ontsnappen van het alledaagse en te genieten van elkaars aanwezigheid.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hillelaan 2
Rotterdam 3072 JD ZH NL
Routebeschrijving
Maandag: gesloten Dinsdag: 17.00 – 00.00 Woensdag: 17.00 – 00.00 Donderdag: 17.00 – 00.00 Vrijdag: 17.00 – 01.00 Zaterdag: 11.00 – 01.00 Zondag: 11.00 – 00.00

Onze koks zijn specialisten op het gebied van Mezze’s. Mezze’s zijn kleine gerechten vergelijkbaar met tapas en antipasti. Obba is een zeer bijzonder restaurant opgebouwd uit 40ft zeecontainers met een grote tentoverkapping. Obba zit langs de Maas, aan de kade van de Rijnhaven, met een onbetaalbaar mooi uitzicht op de ondergaande zon en de skyline van Rotterdam. Gaat u een avondje uit, bijv. naar het Luxor theater, theater Walhalla, bioscoop Lantaarn Venster of naar AHOY voor een concert, dan kunt u bij ons voor de voorstelling genieten van onze heerlijke mediterraanse gerechten.

DINER BIJ OBBA
Geniet van de Mediterrane keuken met een Turkse touch in de vorm van Mezze’s of een verrassingsmenu. Houdt u niet van verrassingen dan kunt u uw menu ook zelf samenstellen.
Elke gang van het verrassingsmenu wordt zo samengesteld dat u zoveel mogelijk van de diverse keuken kan ervaren. Heeft u allergieën, bent u vegetarisch of heeft u andere voorkeuren dan houden wij daar uiteraard rekening mee.
De keuken werkt met Halal producten die lokaal zijn ingekocht.