Bab Al Hara Restaurant & Lounge

Restaurant Bab al Hara is een nieuw restaurant geopend aan de Kop van Zuid te Rotterdam.

1 review

  1. Zeer slechte ervaring

    Prijs/Kwaliteit

    Service

    Ambiance

    Zeer slechte ervaring met een hele onaamgename agressieve kok. Hele slechte voedsel. Totaal geen aanrader. Ik kom er nooit meer!!

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hillelaan 23
Rotterdam 3072 JC ZH NL
Routebeschrijving
Maandag t/m donderdag: 14.00 - 00.00 uur Vrijdag t/m zondag: 14.00 tot 01.00 uur

Restaurant Bab al Hara is een nieuw restaurant geopend aan de Kop van Zuid te Rotterdam. Bab al Hara betekent letterlijk: Poort van de wijk. Naast het feit dat deze naam herkenbaar is voor alle Arabieren is ons restaurant gelokaliseerd aan de poort van Rotterdam Zuid. Een mooie locatie en makkelijk te bereiken. De Midden-Oosterse en Noord-Afrikaanse invloeden, zowel in het menu als in het interieur, zorgen ervoor dat u zich in een andere wereld deel bevindt. Een avond bij Bab al Hara wordt gekenmerkt door de gastvrijheid van de eeuwenoude cultuur.
Kom langs en maak een culinaire wandeling door de traditionele Arabische keuken. Veel gerechten op onze menukaart zijn van traditioneel recept, bereid door de chef-koks met jarenlange ervaring. Al onze Mashawy worden op ambachtelijke wijze bereid in onze originele Arabische houtskoolgrill. Hierdoor blijft het vlees mals en proeft u de heerlijke authentieke smaak. Tevens worden ze geserveerd met Irakees en Libanees brood.
Wij hebben allerlei verschillende dranken, van limonade tot Arabische thee. Binnen ons uniek concept wordt er geen alcohol geserveerd.
Bezoek ons Restaurant langs het water. U vindt ons tegenover metrostation Rijnhaven.
Graag tot ziens bij Bab al Hara.