Hier leest u de meest gestelde vragen over Hararu. Heb je een vraag hebben die hier (nog) niet tussen staat? Mail dan gerust naar hello@hararu.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zijn alle restaurants die op Hararu worden vermeld Halal?

De restaurants die op Hararu worden vermeld zijn door de restauranthouders zelf of op hun websites gekenmerkt als Halal. Op Hararu.nl staan tevens ook (Nederlandse) vegetarische- en vis restaurants vermeldt. Wanneer wij weten dat een (klein) gedeelte van de menukaart niet halal is, vermelden wij expliciet erbij dat het om een “geen volledig halal” menu gaat. Tevens geven wij -waar mogelijk- aan of er alcohol geserveerd wordt of niet.  Wij adviseren alle gebruikers om altijd bij het restaurant zelf te verifiëren of het daadwerkelijk Halal eten serveert alvorens er gerechten worden genuttigd. Als Hararu willen wij het u gemakkelijker maken om Halal restaurants te vinden, wij hopen dat u begrijpt dat niet elke restaurantleverancier door ons kan worden gecontroleerd . Twijfelt u over de betrouwbaarheid van één van de restaurants vermeld op Hararu? Wij stellen het zeer op prijs als u ons hiervan op de hoogte stelt via info@hararu.nl.

Betalen de restaurant eigenaren om op Hararu te worden vermeld?

Alle restaurants die op Hararu worden vermeld zijn door het team van Hararu zelf geplaatst.  Uiteraard kunnen gebruikers hier ook zelf restaurants toevoegen die nog niet op Hararu vermeld staan. In de nabije toekomst zal er voor restaurant eigenaren de mogelijkheid komen om hun restaurantpagina zelf te beheren en te verrijken met aanvullende informatie.

Worden de recensies op Hararu gecontroleerd op echtheid/relevantie?

Bij ieder restaurant bestaat de mogelijkheid om een recensie te schrijven. Wij zijn namelijk erg benieuwd naar jouw mening over het restaurant, je kan dan ook op verschillende elementen een score geven zoals prijs/kwaliteit verhouding, service, en ambiance. Je recensie wordt direct zichtbaar op Hararu.nl en deze zal  erop blijven indien er geen reden is om aan de betrouwbaarheid/oprechtheid van je recensie te twijfelen en je recensie voldoende is onderbouwd. Indien je recensie naar onze mening irrelevant, aanstootgevend of beledigend is zal deze worden verwijderd en niet langer meer zichtbaar zijn op Hararu.nl.

Kan ik mijn restaurant van Hararu verwijderen?

Wij doen ons uiterste best om een zo groot mogelijk aantal Halal, vegetarisch of vis restaurants te vermelden op Hararu.nl. Wij vinden het belangrijk de (online) vindbaarheid van deze restaurants te vergroten en hiermee onze bezoekers op een aangename en snelle manier te helpen aan het vinden van de leukste halal hotspots die voor hen relevant zijn. Wilt u liever niet dat uw restaurant vermeldt staat op de website van Hararu? Erg jammer, maar laat het ons dan even weten via afmelden@hararu.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waar staat Hararu voor?

Harāru vinden wijzelf een zeer bijzondere naam voor ons platform die als middel kan worden gebruikt om jouw behoefte naar goed en lekker halal eten te vervullen. Toevallig betekent Hararu dan ook Halal, maar dan in het Japans.