New Nazar

Restaurant Nazar is het Turkse specialiteitenrestaurant in het populaire horecagebied Witte de Withstraat/Schiedamse Vest in Rotterdam Centrum

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schiedamse Vest 12
Rotterdam 3011 BA ZH NL
Routebeschrijving

15 jaar geleden heeft restaurant Nazar zich gevestigd aan de Schiedamse Vest 12 te Rotterdam. Bij restaurant Nazar kunt u al jaren genieten van de heerlijke en gevarieerde gerechten die de Turkse keuken te bieden heeft in een sfeer die de Turkse gastvrijheid ademt. In 2014 heeft restaurant Nazar een metamorphose ondergaan. We hebben de inrichting van ons restaurant vernieuwd naar een modern Turks restaurant met veel aandacht voor de moderne Turkse sfeer. Ons ruime terras biedt u in de zomer volop gelegenheid om van de zomeravonden te genieten onder het genot van onze heerlijke gerechten en dranken. Na afloop kunt u genieten van de traditionele Turkse koffie of thee met Baklava. Als u echt in Turkse sferen wilt komen kunt na de maaltijd nog genieten van een traditionele waterpijp. Verder hebben we onze kaart aangepast aan de recente ontwikkelingen in de Turkse keuken. Uiteraard kunt u ook nog steeds genieten van de vertrouwde gerechten welke wij u al jaren serveren.

In 2014 is Hasan Usta teruggekomen naar Restaurant Nazar. Hasan Usta werkt sinds 2003 in verschillende Turkse restaurants in Den Haag en Rotterdam. Daarvoor heeft hij jarenlang gewerkt in diverse 4 en 5 sterrenhotels aan de Turkse kust.
Hasan Usta komt uit de provincie Bolu in Turkije. In Turkije is het algemeen bekend dat de beste koks van Turkije uit de provincie Bolu komen. Hasan Usta komt uit een familie van chef-koks.

De traditie van het koken en de recepten worden in de familie van Hasan Usta al jaren lang van generatie op generatie overgedragen. Waarbij iedere generatie weer een moderne twist aan de gerechten geeft.

Hasan Usta wil telkens vernieuwen en zal u dan ook telkens verrassen met nieuwe smaken en ervaringen uit de Turkse keuken.