Meydan Rotterdam

“Meydan” is een unieke ambiance waar u in een chique Turkse decor stijlvol kunt dineren, lunchen of brunchen.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beijerlandselaan 63
Rotterdam 3074 EC ZH NL
Routebeschrijving
Maandag t/m Zaterdag: 07:00 - 24:00 Zondag: 09:00 - 24:00

“Meydan” is een unieke ambiance waar u in een chique Turkse decor stijlvol kunt dineren, lunchen of brunchen. Meydan heeft de exclusiviteit en moderne luxe uitstraling van de hedendaagse toprestaurants over de hele wereld.

Bij Meydan ervaart u de rijkdom van de Turkse keuken, die niet voor niets tot de drie rijkste cuisines ter wereld behoort. Bij ons beleeft u een onvergetelijke avond. Onze gastheren zullen u kennis laten maken met de Turkse gastvrijheid en zullen er voor zorgdragen, dat het u gedurende uw bezoek aan niets ontbreekt.

Meydan streeft met haar vernieuwingen een voorbeeld voor de restaurantbranche te zijn. Meydan is constant in contact met vaklieden in Turkije die al meer dan 50 jaar dit vak met hart en ziel uitoefenen. Door te werken met verse producten, biedt de keuken u ‘persoonlijke’ gerechten.

Meydan hecht veel aan de mening van haar klanten, en brengt dit in uiting binnen haar concept.

Meydan is een unieke ruime locatie, die uitermate geschikt is voor business diners, lunch, brunch, grote en kleine partijen, intieme diners, familiebijeenkomsten, vrijgezellenavonden, koffietafels of gewoon een gezellige avond uit met vrienden.