Waanzinning Tilburg

Een modern vegetarisch en biologisch restaurant met de kernwaarden: puur, gezond en gastvrij. De kaart is geïnspireerd op de seizoenen en op producten uit de streek. Iedereen is welkom. We houden rekening met diëten en allergieën.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Willem II Straat 52A
Tilburg 5038 BH NB NL
Routebeschrijving

PUUR EN EERLIJK
Gezond eten vinden we belangrijk. Net als het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken we in onze gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.

* Onze menukaart wisselt geregeld, gerechten zijn er afhankelijk van het seizoen.

BIOLOGISCH, NATUURLIJK!
Wij kiezen het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken we altijd de afweging welke producten wij het meest verantwoord vinden. We verkiezen dan ook producten uit de streek boven die van verre komen. Wij verkiezen de smaak en kwaliteit van het product boven het label biologisch. De kwaliteit van de producten moet optimaal zijn om de lekkerste gerechten voor u te creëren.

UNIEK IN TILBURG


Waanzinnig is ontstaan uit een innovatieve samenwerking tussen GGZ Breburg, RIBW Brabant en SMO Traverse. Een restaurant waar creativiteit en medemenselijkheid voorop staan. Een werk- en leerplek waar deelnemers ervaring op kunnen doen in een veilige werkomgeving en worden klaargestoomd om door te stormen tot de reguliere arbeidsmarkt.