Safir

Restaurant Safir Rotterdam biedt u niet alleen de tongstrelende ervaring van een assortiment aan heerlijk vers bereidde spijzen. Maar ook een authentieke Marokkaanse sfeer. Dames die in kaftans (Marokkaanse kledij), u de sfeer laten proeven terwijl u kunt genieten van Noord-Afrikaanse ritmes.

1 review

  1. Negatieve sterren waard - Safir is van diens troon gevallen

    Prijs/Kwaliteit

    Service

    Ambiance

    Ik ken Safir uit mijn studententijd destijds hoogwaardig en authentiek Marokkaans restaurant om van de daken te schrijven. En ging er geregeld heen en ook vrienden en werkrelaties heb ik veel met het ‘ safir ‘ virus besmet 😂. Echter een aantal weken geleden heb ik dit restaurant voorgesteld vanuit mijn eerdere ervaringen. Nou ik schaamde mij diep in de Macdonalds was er meer kwaliteit en service en zeker professionalisme aanwezig. Walgelijk eten zoooo slecht en enige commentaar was ja we zullen het doorgeven aan de keuken. Bediening aardig maar leek meer een speelparadijs – niet ervaren en onprofessionele houding en nog traag ook. Ik schaamde me voor mijn tafelgenoten en 1 ding was iedereen het over eens nooit meer naar Safir er was niks positiefs aan de hele avond – een echte domper 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻X oneindig en vind het jammer dat je hier minimaal 1 ster moet geven , geloof me ze zitten zwaar onder het nulpunt.wn zijn het niet meer waard.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vijf Werelddelen 91
Rotterdam 3071 PS ZH NL
Routebeschrijving
Maandag: gesloten Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 01.00

Geniet bij ons van traditionele Marokkaanse gerechten. Het maakt niet uit of u een vlees, vis of vegetarisch het lekkerst vind, want wij kunnen dit voor u regelen en op de juiste manier klaarmaken. Wij houden overal rekening mee. Wij zijn gelegen in Rotterdam en bieden u een echte Marokkaanse ervaring. U vindt hier dan ook echt vers bereide spijzen. Niet alleen het eten is in orde, maar ook is de echte Marokkaanse sfeer in het restaurant aanwezig. De vrouwen in Marokkaanse kleding (Kaftans) en u die geniet van de smaken uit Noord-Afrika. Laat u meeslepen door uw gezelschap. Ook is het een mogelijkheid om de Dinerbon mee te nemen naar ons restaurant.