Lounge Restaurant Sultan Breda

Sultan Lounge is trendy en traditioneel tegelijkertijd, voorzien van een atmosfeer waarin u al uw zintuigen kunt laten prikkelen en verwennen.

2 reviews

 1. Sfeervol restaurant

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Leuk en sfeervol restaurant met lekker eten. Enige minpunt is dat er op bovenverdieping shisha werd gerookt later op de avond. Maar verder erg leuk en sfeervol.

 2. Schandalig

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Ik wilde hier eigenlijk gaan eten maar na zo een onaangenam telefoongesprek heb ik toch maar niet gereserveerd. Heel onvriendelijk.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Haven 10
Breda 4811 WK NB NL
Routebeschrijving
Zon t/m Woe: 10:00-24:00 Donderdag: 10:00-01:00 Vrij en Zat: 10:00-02:00

Sultan Lounge is trendy en traditioneel tegelijkertijd, voorzien van een atmosfeer waarin u al uw zintuigen kunt laten prikkelen en verwennen. Geniet van de aandacht van uw toepasselijk geklede gastheer en gastvrouw. Van heerlijke Oosterse en Westerse dranken, smaakvol gepresenteerde schotels en Turkse tapas (mezze). Laat u verleiden door de geurende kruiden, luister naar rustgevende loungemuziek, geniet van onze prachtige inrichting en vergeet voor een paar uur de hectische Westerse wereld om u heen.

Geïnspireerd door de Turkse, Arabische en Griekse keuken presenteert Sultan Lounge u een uitgebreide menukaart, die voortdurend inspireert. Eten wordt pure ontspanning, dankzij onze bijzondere gerechten met aubergines, tomaten, bladerdeeg, olijven, feta, yoghurt, kip, vis en vele vleessoorten. Vanzelfsprekend werken wij enkel met pure ingrediënten. Uiteraard afhankelijk van uw eerdere culinaire ontdekkingen tijdens vakantie of andere momenten, willen we u graag terzijde staan met een uitleg en u uitdagen voor een nieuwe ervaring.

Bij Sultan Lounge kunt u ook genieten van enkel vegetarische gerechten en met speciale wensen houden wij graag rekening. Zodra u uit onze menukaart uw keuze heeft gemaakt, gaan onze ervaren koks in een moderne keuken hun uiterste best doen om u iets speciaals voor te zetten. Extremen van smaken, variërend van pittig gekruid tot mierzoet. Een weldaad voor uw smaakpapillen!