Sarban

De broers Ahmad en Wali Alizadah openden in januari 2010 hun eigen restaurant, het eerste Afghaanse restaurant in Zuid-Nederland

5 reviews

 1. Afghaanse belevenis in Tilburg!

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Een uitstekend restaurant vlakbij het centrum van Tilburg! Vriendelijke bediening en top kwaliteit eten; zeker een aanrader!

 2. Aanrader

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Een tijdje geleden heerlijk gegeten bij Sarban. Hoewel je het aan de uitstraling van voorkant niet meteen ziet, wacht je binnenin een aangename verassing.
  Heerlijk eten, bijzondere vriendelijke bediening alles klopt. Kortom een aanrader!

 3. Ik kom zeker terug!

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Gezellig knus restaurant aan de rand van het centrum van Tilburg. Heerlijk Afghaans eten met een uitstekende service van de gastheer en bediening. Zeker een aanrader.

 4. super aanwinst voor Tilburg

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Wat een aangename verassing. Echt waar voor je geld. Service is on-Nederlands goed! Verrassingsmenu is voor een ieder aan te bevelen.

  Dit restaurant en de Afghaanse keuken zijn echt een aanwinst voor Tilburg !

  Heerlijk

 5. Uitmuntend!!

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Een geweldig restaurant, er wordt de tijd genomen om te vertellen wat voor heerlijke gerechten je aangeboden krijgt, de sfeer is top en het eten is heerlijk! Het verassings menu kan ik iedereen aanbevelen.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Besterdring 2
Tilburg 5014 HL NB NL
Routebeschrijving
Dinsdag t/m zondag: 17.00 tot 22.00 Maandag gesloten

Klaar voor avontuur?

Sarban biedt een echte ontdekkingstocht naar de smaken en geuren uit de Afghaanse keuken. De gerechten zijn authentiek, bijzonder smaakvol en worden met veel aandacht bereid.

In Afghanistan vormt de avondmaaltijd een belangrijk rustpunt en de ideale gelegenheid voor vrienden en familie om bij te praten. Sarban wil u dezelfde ervaring bieden in een ontspannen en levendige setting waarbij genieten voorop staat.