Maydanoz

Maydanoz is een oost-mediterraanse restaurant met hoofdzakelijk Turkse gerechten

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ceintuurbaan 9
Amsterdam 1072 ER NH NL
Routebeschrijving
Di - Zo: 17.30 - 22.30

Maydanoz is een oost-mediterraanse keuken, hierbij kun je denken aan de middellandse zee gedeelte van Turkije (Antalya, Adana, Mersin) en landen zoals Syrië, Libanon, Israël en Griekenland. Wij richten ons merendeel op de Turkse gedeelte van de mediterraanse keuken. De naam Maydanoz is dan ook Turks en betekent simpelweg ‘peterselie’.
Peterselie is een veelgebruikte kruid die bijna in alle gerechten van onze keuken gebruikt wordt.

Naast de diverse hoofdgerechten die bereid worden op de houtskoolgrill bieden wij u een ruime keuze aan verschillende soorten koude & warme mezze’s.
In Spanje hebben ze tapas en bij ons in de oost mediterraanse keuken noemen wij dit mezzes.
Dit zijn kleine voorgerechten, zowel warm als koud geserveerd. U kunt alvast een kijkje nemen in de menukaart bij deze overheerlijke gerechten.
Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en biologische kruiden (deze kruiden worden in het oosten van Turkije door ons zelf gehaald)

U kunt van deze heerlijke gerechten genieten in onze authentiek ingerichte restaurant waarbij sfeer, vriendelijkheid en gezelligheid voorop staan. Dineren wordt nog gezelliger als u in de zomermaanden buiten op het terras, midden in de Pijp (oud-zuid) kunt genieten van de ondergaande zon met een glaasje Turkse wijn of raki
Tevens verzorgen wij bij minimaal 20 personen ook catering service bij het organiseren van een feest, buffet, receptie of andere feestelijke aangelegenheden. U kunt kiezen voor zowel warme als koude gerechten. Alles is bespreekbaar!!