Le Souq Markthal

LE SOUQ is hét restaurant met de smaak van het Midden-Oosten. In de Markthal en in Delfshaven zijn wij te vinden met onze specialiteiten.

1 review

  1. Heerlijke gerechten

    Prijs/Kwaliteit

    Service

    Ambiance

    Heerlijke gerechten. Hoewel ik bekend ben met de Oosterse keuken, waren veel gerechten nieuw of in een nieuw jasje gestoken. De sfeer in de Markthal is open en niet helemaal Oosters, maar het is heerlijk om, nadat je lekker de markthal bent afgestruind, bij Souq naar boven te gaan en een hapje te eten!

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dominee Jan Scharpstraat 298
Rotterdam 3011 ZH NL
Routebeschrijving
Ma – Do: 10.00u – 20.00u Vrijdag: 10.00u – 21.00u Zaterdag: 10.00u – 20.00u Zondag: 12.00u – 18.00u

Met zowel een winkel op de marktvloer en een restaurant in de Markthal zijn we met de smaak van het Midden-Oosten goed vertegenwoordigd in Rotterdam. LE SOUQ is een uniek concept waar de beste en lekkerste producten uit het Midden-Oosten centraal staan.

De producten komen uit alle hoeken van de wereld, maar de smaak uit het Midden-Oosten. Bij al onze gerechten en producten staat de smaak en versheid op de eerste plaats. Die moeten in al onze gerechten en producten te proeven zijn. Om dat te bereiken werken we met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio waar de gerechten ook vandaan komen en waar het kan biologisch. Al deze ingrediënten worden iedere morgen in alle vroegte bij de vestiging aangeleverd. Hierdoor werken we iedere dag met de meest verse ingrediënten. LE SOUQ heeft een uitgebreide kaart met wisselende food & drinks, dag-specialiteiten en een uitgebreide kaart met gerechten uit de Arabische wereld.

Bij LE SOUQ draait het om kwaliteit. Verse producten, authentieke smaken en de unieke souq ervaring.

LE SOUQ Markthal
Le SOUQ heeft zowel een kraam met terras als een restaurant in de Markthal. Alle lekkere producten die we in het restaurant verkopen, kunnen ook vers bij de marktkraam gekocht worden. Van koekjes en brood tot de echte pure olijfolie die wij zelf in het restaurant gebruiken. Want wij gebruiken alleen echte en pure ingrediënten in onze gerechten. Loop, wanneer je op ons terras komt, door naar het restaurant voor de inmiddels bekende Arabische burger of de Libanese wrap.