Bosporus

Eetcafé Bosporus in Haarlem is een gezellig eetcafé in het Rozenprieel in Haarlem.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kamperstraat 84
Haarlem 2012 XD NH NL
Routebeschrijving
Maandag t/m vrijdag; 12:00 tot 24:00 Zaterdag: 12:00 tot 01:00 Zondag: 12:00 tot 24:00

Eetcafé Bosporus in Haarlem is een gezellig eetcafé in het Rozenprieel in Haarlem. Wij zijn gespecialiseerd in de Turkse keuken. Naast typisch Turkse gerechten serveren wij met trots de specialiteiten van onze chef-kok. Deze specialiteiten zijn een echte mix tussen de Europese keuken en de Aziatische keuken. Deze mix tussen Oost en West is écht Turks! De wereldstad Istanbul is immers bekend geworden vanwege deze fusion tussen Oost en West.

Ons eetcafé is een gezellig, sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt dineren met aller erop en eraan: Turkse voorgerechten, hapjes, kleine maaltijden, uitgebreide schotels, nagerechten en hapjes. En uiteraard kunt u bij ons niet alleen terecht voor Turkse maaltijden, maar ook voor drankjes. Wij serveren uiteraard fris, maar ook (Turkse) koffie en thee en alcoholische dranken. Bij ons kunt u dus ook ideaal borrelen in de avondzon op het terras!

Ons chef-kok is dé specialist wat betreft de Turkse keuken. Hij heeft met zijn meer dan 30 jaar ervaring de smaak echt te pakken. Lekker eten bij eetcafé Bosporus zal u niet vervelen: steeds zal onze kok u verrassen met zijn heerlijke Turkse specialiteiten.

Kom snel eens bij ons binnen om te genieten van heerlijke Turkse geuren en kleuren! Uiteraard kunt u vooraf bij ons reserveren. Ook verzorgen wij graag de catering voor al uw feesten en partijen. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.