Bazar Rotterdam

Bazar Rotterdam is sinds december 1997 gevestigd in een monumentaal pand aan de Witte de Withstraat 16 in het centrum van Rotterdam.

4 reviews

 1. Lekker en gezellig eten

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Mooi aangekleed restaurant hele goede prijs kwaliteit en snelle service ondanks de drukte!

 2. Erg leuk en aangenaam eten!

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Ik kom hier regelmatig en het eten is altijd lekker, de service is goed en het restaurant is mooi aangekleed. Erg goede kwaliteit eten en niet duur. Leuk en gezellig restaurant !

 3. Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Het eten in Bazaar Rotterdam is overheerlijk! Dikke aanrader als je in Rotterdam bent. Heel veel keuze en goede prijs/kwaliteit-verhouding. De service is prima en de ambiance gezellig druk, soms iets te druk/lawaaierig. Maar zeker de moeite waard!

 4. Vervelende ervaring

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Het restaurant was erg gezellig en er was goede/aardige bediening. Het eten was bij mij alleen niet erg lekker, het vlees was droog en smakeloos. Er werd geen exuses aangeboden. Erg jammer want het was er wel erg gezellig.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Witte de Withstraat 16
Rotterdam 3012 BP ZH NL
Routebeschrijving

Bazar Rotterdam is sinds december 1997 gevestigd in een monumentaal pand aan de Witte de Withstraat 16 in het centrum van Rotterdam. De kleurige tafels, de in het oogspringende lampen en de vrolijke muziek doen denken aan een drukke markt op een verre vakantiebestemming. De meeste gerechten op onze kaart zijn afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Onze gerechten zijn scherp geprijsd en u kunt bij ons vanaf € 8,50 al de dagelijks wisselende dagschotel bestellen. Naast het diner kunt u bij ons ook genieten van een uitgebreid ontbijt of een gezellige lunch. Al ons vlees is halal. Het maken van een reservering voor ons restaurant kan uitsluitend telefonisch. Wilt u meer weten over het reserveren voor een groep van meer dan 12 personen, klik dan voor meer informatie op groepen.