Bazar Amsterdam

Bazar Amsterdam ligt aan de Albert Cuystraat in het hart van de bruisende Pijp.

6 reviews

 1. Gave locatie!

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Hele bijzondere locatie, heel ruim opgezet en je waant je echt in het midden-oosten. Vriendelijke en snelle bediening! Goede prijs voor traditioneel eerlijk eten.

 2. Gezelligheid ten top

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Heerlijk (halal) eten in een erg gezellige ambiance. Ruime keuze uit verschillende gerechten maar mijn keuze gaat altijd weer uit naar de zeer smakelijke spareribs (Dande). Zeker de moeite waard als je een bezoekje brengt aan Amsterdam!

 3. Best ribs in town!

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Bazaar is een pareltje in het centrum van Amsterdam. De gevarieerde keuken, met allerlei gerechten uit het Midden-Oosten, geeft je genoeg opties om uit te kiezen. Tip: go fore spareribs!

 4. Lekker en aangenaam eten voor een goede prijs

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Net als de locatie in Rotterdam is dit ook een leuk en sfeervol aangekleed restaurant met goede service en heerlijke gerechten. Personeel is servicegericht en denkt met je mee. Ook als je specifieke wensen hebt.

 5. Topsfeer + heerlijk eten

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Prachtige Oosterse sferen, mooi ingericht. Eten is overheerlijk, prima prijs-kwaliteit-verhouding. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je in Amsterdam bent, net als de locatie in Rotterdam overigens 😉

 6. Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  At hier altijd erg lekker, snel en voor een goede prijs. Jammer dat jullie er niet meer zitten. Doorstart?

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Albert Cuypstraat 182
Amsterdam NH NL
Routebeschrijving
Ma t/m zo: 10.00 - 24.00

In deze voormalige kerk kunt u kennis maken met gerechten uit verschillenden werelddelen. Bazar doet haar naam eer aan; met de kleurige tafeltjes, opvallende lampen en vrolijke muziek doet het restaurant denken aan een markt op een verre vakantiebestemming.