Abrikoos

Gelegen op een bijzondere historische centraal gelegen locatie waar u gezellig met een groep kunt lunchen, dineren en vergaderen.

1 review

  1. Goed restaurant met lekker eten en goede service

    Prijs/Kwaliteit

    Service

    Ambiance

    Ik ben hier onlangs nog wezen eten op aanraden van een kennis en het was absoluut de moeite waard. Het eten is erg smaakvol, de service is goed en de sfeer is erg aangenaam. Echt een aanrader!

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oudegracht aan de Werf 145
Utrecht 3511 AL UT NL
Routebeschrijving
Maandag: gesloten Dinsdag: 16.30 t/m 22.00 Woensdag: 16.30 t/m 22.00 Donderdag: 16.30 t/m 22.00 Vrijdag: 16.30 t/m 22.00 Zaterdag: 16.30 t/m 22.00 Zondag: 16.00 t/m 22.00

Zoekt u een bijzondere historische locatie waar u gezellig kunt lunchen en dineren? Of een centraal gelegen restaurant waar u met een groep kunt vergaderen, borrelen en/of eten? En waar vindt u een restaurant dat een menu biedt voor alleseters, kieskeurige eters en/of eters met speciale dieetwensen?

Sinds 2003 kunt u bij Tapas Restaurant Abrikoos in drie unieke werfkelders of op het terras aan de Oudegracht dagverse mediterrane tapas eten en passende wijnen drinken. De warme sfeer en de gastvrije service zorgen voor ontspannen genieten!

Door de centrale ligging en de unieke werfkelders van Tapas Restaurant Abrikoos heeft u de mogelijkheden om intiem te dineren, met een groep (besloten) te eten, een borrel te organiseren of om een vergadering te houden.

Wanneer u op een andere locatie van onze tapas wilt genieten, dan biedt Tapas Restaurant Abrikoos Catering u deze mogelijkheid.