Syriana

U hoeft niet ver weg te gaan om de rijkdommen van het Midden Oosten te ontdekken. Syriana brengt de traditionele Midden Oosterse gerechten, de eeuwenoude cultuur en de gastvrijheid naar u toe.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Akersluis 8
Amsterdam 1066 EZ NH NL
Routebeschrijving
Zo t/m do: 17:00 - 22:00 Vrijdag en zaterdag: 17:00 - 22:00

Dat je heerlijk luxe kunt dineren, een bezoek kunt brengen aan de clublounge of een feest kunt geven bij Syriana is sinds de opening in 2008 algemeen bekend, maar dat je nu ook kunt genieten van het All You Can Eat concept of een Arabische high-tea, dat is uniek voor een Libanees restaurant.

Laat u culinair verwennen in het restaurant en geniet van ons nieuwe All You Can Eat menu. Geniet elke zondag tot en met donderdag voor maar €19,95 van onze verschillende en overheerlijke maza’s en voor maar €23,95 op vrijdag en zaterdag.

De Arabische ornamenten, de kleurrijke tegelmozaïeken en de authentieke meubels uit het mystieke Mesopotamië laten niets aan uw verbeelding over. Arabische (live)muziek maakt het plaatje compleet. Ontspannen waant u zich in een compleet andere wereld.

Ervaar zelf deze culinaire ontdekkingsreis. We heten u graag welkom in Syriana, schatkamer van culinaire gerechten.

Gratis parkeren voor de deur
U kunt rondom restaurant Syriana overal gratis parkeren. Langs het water, in de vakken, maar ook langs de stoep. Tevens hebben wij ook een privé parkeerterrein met plaats voor 40 auto’s.