Smeagol Argentinian Grill Restaurant

“The best steaks in town!” Dat zeggen we niet zomaar. Onze steaks zijn uitsluitend biologisch en afkomstig van de Argentijnse pampa’s.

3 reviews

 1. Prijzige steaks uit de Argentijnse plains

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Eindelijk een restaurant in het zuiden van het land met steaks van halal vlees…Steaks zijn van goede kwaliteit. Echter de locatie, sfeer en aankleding/uitstraling zijn te kwalificeren als standaard en dat prijs/kwaliteitverhouding niet ten goede.

 2. Restaurant voldoet niet aan verwachtingen

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Persoonlijk vond ik de steaks niet erg smaakvol omdat ik toch meer houd van gekruid eten. En de service was niet optimaal. We werden bediend door een jongedame die weinig klantvriendelijk was.

 3. Lekkere steaks!

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Heerlijk gegeten bij Smeagol. Gezellige sfeer en zeker een aanrader voor mensen die van steaks houden!

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerkstraat 10
Eindhoven 5611 GJ NB NL
Routebeschrijving
Maandag t/m zondag: 17.00 - 23.00

“The best steaks in town!” Dat zeggen we niet zomaar. Onze steaks zijn uitsluitend biologisch en afkomstig van de Argentijnse pampa’s. De runderen leven daar in vrijheid op uitgestrekte, vruchtbare vlaktes. Ze voeden zich met verschillende grassoorten vrij van pesticiden en kunstmest. Gezonde voeding en veel beweging zorgen samen voor de beste kwaliteit vlees met een laag vetgehalte en een sublieme malsheid. Het zes weken lang ‘rijpen’ op de juiste temperatuur zorgt er vervolgens voor dat het vlees nog smaakvoller wordt en klaar is om door onze grillspecialisten te worden bereid.

Naast onze Smeagol supersteaks serveren wij ook heerlijke Argentijnse specialiteiten, vegetarische gerechten, pasta’s en salades. Een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. In de lente- en zomermaanden kunt u buiten dineren op ons sfeervolle terras in de altijd bruisende Kerkstraat, hartje Eindhoven.
Tot ziens bij Smeagol!