Simla

Wie een bezoek brengt aan SIMLA waant zich in Indiase sferen. De geuren van de specifieke Indiase kruiden komen u tegemoet

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stationstraat 17
Geleen 6166 CB LI NL
Routebeschrijving
Woensdag t/m Zondag: vanaf 17:00 uur

Wie een bezoek brengt aan SIMLA waant zich in Indiase sferen. De geuren van de specifieke Indiase kruiden komen u tegemoet .Gasten die nog niet zo bekend met Indiase keuken denken vaak dat de gerechten scherp gekruid zijn maar dat is absoluut niet zo.

Bovendien kunt u zelf bepalen of u uw gerecht mild medium of scherp wilt hebben. Typerend voor de Indiase keuken is de Tandoori- kleioven die zorgt voor top kwaliteit. In het restaurant kunt u een keuze maken uit een uitgebreide menukaart. Wij zijn gespecialiseerd in Tandoori, curry ’s ,vegetarisch en visgerechten. Wij nemen graag de tijd om elke gast naar zijn/ haar wensen te vragen, hierop eventueel gerechten aan te bevelen of verder uitleg over de gerechten te geven.

In India wordt ook veel gebruikt gemaakt van een speciale klei-oven die onder de naam ‘’Tandoori’’ bekend staat en waarin het vlees en vis geroosterd wordt. En waar ‘’Nan’’, een soort brood, in gebakken wordt. Deze wijze van bereiding geeft zijn speciale smaak aan de Indiase gerechten.

Uiteraard maken wij in restaurant SIMLA ook gebruik van een ‘’Tandoori Oven’’,zodat de karakteristieken van de gerechten volgens de Indiase bereiding behoudend blijven.

Wij hopen dat U snel vertrouwd zult worden met onze gerechten. Wij wensen u een gezellige en ontspannend avond toe.