Restaurant RIAZ

Op loopafstand van de bekende PC Hooftstraat, het Museumplein en het Concertgebouw bevindt zich restaurant Riaz, een begrip in Amsterdam

3 reviews

 1. Superlekker!

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Heerlijk Surinaams eten waarbij ik ervan verzekerd ben dat het Halal is. Wij gaan meestal op de zondagen omdat het dan vrij parkeren is. Een echte aanrader !

 2. Smerige tent.

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Ik heb hier gewerkt. Wat ik hier heb meegemaakt is vrij smerig. Er worden scheten en boeren op je eten gelaten. Een van de zonen maakt er een sport van om dat bij elke bezorgmaaltijd te flikken.

 3. Top

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  leuk restaurantje, is helemaal gerenoveerd en het eten was naar smaak. Zeker een aanrader.

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bilderdijkstraat 193
Amsterdam NH NL
Routebeschrijving

Op loopafstand van de bekende PC Hooftstraat, het Museumplein en het Concertgebouw bevindt zich restaurant Riaz, een begrip in Amsterdam. Al vanaf 1981 wordt er uitsluitend gekookt volgens authentieke traditionele recepten.De kracht zit hem in de combinatie van consequente topkwaliteit en verfijnde kookkunst, waarbij je de liefde van moeders passie proeft. De kaart is gevarieerd en veelzijdig – van overheerlijke belegde broodjes, Indische gorengs, Indiase curry’s tot de bekende Surinaamse specialiteiten, zoals smakelijke roti’s. Een ware explosie van smaken, kleuren en geuren. Gezellig tafelen,afhalen, bezorging, misschien een catering – alles kan! Heerlijk eten, eerlijke prijzen, een schone zaak en vriendelijke bediening, alles halal, slechts enkele redenen waarom men blijft terugkomen bij Riaz. Smakelijk eten! Jhang swietie! Salamat makan! Bismillah!