Blini

Welkom bij BLINI. Hèt visrestaurant in het Ginneken!

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ginnekenweg 347
Breda 4835 ND NB NL
Routebeschrijving
Woensdag t/m Zondag vanaf 17.00 uur

Welkom bij BLINI. Hèt visrestaurant in het Ginneken! met een gezellig terras aan de voorkant en een 40 meter diepe tuin aangelegd met graszoden. Blini gevestigd aan de Ginnekenweg (Ginnekenmarkt) waar wij onze gasten uit Breda en omstreken in een ongedwongen sfeer verwelkomen en verwennen.

homepageBlini is een eigentijds culinair visrestaurant met op de kaart standaard oesters, blini’s, kreeftensoep, kreeft en Fruits de Mer (lauw warm). Daarnaast serveren wij een ruime keuze aan a la carte gerechten en een wisselend verrassingsmenu in 3, 4, 5 of 6 gangen met een bijpassend wijnarrangement. Tijdens het seizoen hebben we Oosterscheldekreeft in ons homarium naast de canadese kreeften. En ook voor kingcrab bent u bij het juiste adres. Kingcrab serveren wij op bestelling voor de dagprijs.

Wij hebben extra vleesgerechtkeuzes mocht u of uw tafelgenoot liever geen vis willen. Ook vegetarische gerechten bereiden wij met plezier voor u.

De locatie en romantische tuin lenen zich uitstekend voor grotere gezelschappen, feesten, recepties en bruiloften. Wij willen graag meedenken met ieder zijn budget en wensen.