Afghani & Zo

Bij Afghani & Zo bieden wij gevarieerde Perzische Fusion gerechten aan met veel invloeden uit de omstreken van Afghanistan.

2 reviews

 1. Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Super leuke afgaanse sfeer. Lekker eten en spontane bediening!

 2. Gezellige sfeer en lekker eten

  Prijs/Kwaliteit

  Service

  Ambiance

  Je kunt er erg lekker eten en de sfeer en service is ook erg goed! Je kunt bij Afghani kiezen tussen het weekmenu of ’tafeltje vol’. Wij kozen voor het tafeltje vol en kregen zo verschillende Afghaanse gerechten geserveerd. Hierdoor hebben we verschillende specialiteiten van het huis kunnen proberen. Naast dat het eten erg lekker was kon je bij het tafeltje vol ook nog eens aangeven als je van bepaalde gerechtjes wat extra zou willen. Dat is wel voor de hele grote eter’s want aan het tafeltje vol heb je meer dan genoeg met zijn 2e. Al met al heel lekker gegeten en uiteindelijke bommetje vol het restaurant uit, super avond dus!

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bleekstraat 23
Eindhoven 5611 VB NB NL
Routebeschrijving
Donderdag t/m Maandag: 17:00 t/m 21:30 Dinsdag en woensdag gesloten.

Bij Afghani & Zo bieden wij gevarieerde Afghaanse gerechten aan met veel invloeden uit de omstreken van Afghanistan. We willen Nederland kennis laten maken met heerlijke kruiden en specerijen uit onder andere landen zoals Iran en Oezbekistan. De Fusion keuken van Afghani & Zo staat voor eigentijdse en unieke smaken met een leuke twist.