Info

Tilburg | Gepubliceerd op: 8 November 2016

Algemeen

E-mail: hello@hararu.nl
Telefoonnummer: 06 81 562 401
http://www.hararu.nl

Samenvatting

Hararu.nl hét online platform voor halal restaurants

Ruim 140 restaurants in meer dan 20 steden door heel Nederland. Met Hararu.nl kun je altijd en overal de beste halal restaurants vinden.

Hararu.nl is begin oktober live gegaan en krijgt er dagelijks nieuwe gebruikers en reviews bij. Hararu is opgericht door vier jonge Brabantse ondernemers die ervan overtuigd zijn dat de markt voor halal restaurants alleen maar zal blijven groeien. De visie achter deze onderneming is dan ook om enerzijds halal restaurants onder de aandacht te brengen en anderzijds helpt Hararu Nederlandse moslims de juiste restaurant keuze te maken.

Het platform met halal restaurants spoort zijn gebruikers aan om reviews achter te laten zodat andere nog zoekende gasten hier informatie uit kunnen halen. Zo wil Hararu al zijn gebruikers helpen het juiste halal  restaurant te vinden waar dan ook in Nederland. www.hararu.nl

Persbericht

Halal restaurants voor iedereen binnen handbereik.

Een gat in de markt, dat is wat Lenn en zijn compagnon Ali dachten toen zij op het idee kwamen voor Hararu.nl. “Toen wij op dit idee kwamen wisten we gewoon dat we hier een hele grote groep mensen heel blij mee konden maken”, vertelt Lenn. “De tweede en derde generatie Turken en Marokkanen gaan steeds vaker uit eten doordat de koopkracht en welvaart groeit voor deze groep. Daarmee is ook de vraag en het aanbod van halal restaurants enorm toegenomen in de afgelopen jaren.” Ali spreekt dan ook uit ervaring: “In je eigen stad ken je de goede plekken vaak wel, maar ga je er een dagje of weekend op uit dan is het vaak een tijdrovende kwestie om het juiste restaurant te vinden.”

Hararu.nl is opgericht door vier jonge Brabantse ondernemers die ervan overtuigd zijn dat de markt voor halal restaurants alleen maar zal blijven groeien. De visie achter deze onderneming is dan ook om enerzijds halal restaurants onder de aandacht te brengen en anderzijds helpt Hararu Nederlandse moslims de juiste restaurant keuze te maken. “Alle restaurants op Hararu.nl presenteren wij op een zo duidelijk mogelijke manier, bijvoorbeeld door deze in te delen op type keuken. Wij helpen de restaurant eigenaren dan ook waar we kunnen. Alle vragen worden persoonlijk beantwoord en we passen wanneer gewenst hun profiel aan”, aldus Lenn. De gebruikers van het platform worden aangespoord om een review achter te laten om andere bezoekers van het platform te informeren. “Door deze manier van kennis delen zorgen wij ervoor dat iedereen, overal en op ieder moment de mogelijkheid heeft om een geschikt halal restaurant te vinden”, zegt Lenn tot slot.

Hararu.nl is begin oktober live gegaan en biedt nu al de keuze uit ruim 140 halal restaurants in ruim 20 steden door heel Nederland. www.hararu.nl

Media